keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Haamut Roskiin

Maltoin viisi päivää pitää näppini erossa ja nyt jo puskee uutta asiaa että huh huh! \(@ ̄∇ ̄@)/

Äiti järjesti pientä suursiivousta lapsuudenkotini kellarissa, missä myös iso osa vanhoja cosplay-asujani majailee. Kellarissa on tilaa, mutta kun asuja alkaa olla noin viidenkymmenen edestä niin joskus on pakko tulla raja vastaan. Sen lisäksi olen viime aikoina pyrkinyt muutenkin heittämään/antamaan pois kaikkea ylimääräistä turhaa roinaa ihan vaan sen takia, että kaikkea ei oikeasti tarvitse tai kannata säilyttää. 

Henkilökohtaisesti kiinnyn helposti turhiinkin tavaroihin ja cosplay asut ne vasta tunnearvoltaan erityisessä asemassa ovat. Säilytän myös kaikenmaailman kangassilppua ja muuta krääsää cosplayn nimeen. Kellarin siivouksen myötä kuitenkin päätin viedä tätä tavaroista luopumisen periaatetta oikein kunnolla eteenpäin ja karsia vanhojen cosplay-asujen rekkiä ja laatikoita oikein kunnolla. ╮(─▽─)╭

Hirveä läjä kangas-sippua jouti roskiin, mutta myös useanpi asu. Jotkin asut menivät kokonaan, kun toisista lähti vain osa. Tämä merkintä on omistettu näille roskiin menneille asuille ja niistä otetuille valokuville. 

Rest in peaee (niinku luki animu Dracula-elokuvassa) 
Hermes jouti roskiin sekä sen takia että jeesus kun se on ruma, että koska se vei niin paljon tilaa. Siivet ja kypärä ottivat kellarissa ihan saakelisti lämää jo muutenkin rumaan pintaansa, joten tuntui ihan turhalta enää niitä pyöritellä siellä. Plus asusta on kuitenkin pari hienoa kuvaa olemassa. Kypärän miinus siivet tosin säästin, koska se on niin hauskan näköinen ja vei kohtuullisen vähän tilaa.

Ihan sairaan karseassa valossa otettuja kuvia:

Hermes vaate-osio
Hermeksen siivet…… ihan pahaa tekee


Atsurosta ei ole olemassa kuvaa (kuten tuolta tehtyjen asujen listasta voi lukea ja nähdä) mutta oikeastaan ihan hyvä, koska se oli niin karsea. 
Ryojin asu (huomatkaa muuten että kuljen vasemmalta oikealle kuvarimpsussa) taas on se vanha versio. Uusi on vielä tietysti tallessa, koska se on kuitenkin 2011 vuonna tehty eli jopa ihan jepasti ommeltu. Tämä vanha taas oli aika hirveä joten sille tuli lähdöt. En kyllä tiedä, miksen heittänyt sitä roskiin heti kun sain uudemman version valmiiksi. Mysteereitä. _ರೃ

Todiste siitä, että olen joskus tehnyt Atsuron

Froud ja Kou olivat molemmat kaikinpuolin hirveitä luomuksia. Froudista en edes ottanut valokuvaa ennen kuin heitin sen menemään ja kunnon valokuvat koko asusta rajoittuvat pariin suttuiseen Tracon kuvaan ja penkkareissa otettuihin valokuviin. Tämä jäi ehkä vähän säälittämään, mutta ei sen perään enää kannata itkeä. Kousta ei ole olemassa edes sen vertaa valokuvia (eli: 0 kappaletta) eikä hamita.

Kou oli, Kou meni
Isamussa roskiin heittettävää oli tuo naamoja täynnä oleva bodysuit. Olisin toki voinut jättää sen uusimista varten malliksi, mutta kun rankalla kädellä mentiin niin roskiin heitin. Naamat on ikuistettu kameralle ja puvusta päälläni on olemassa yksi surullinen kuva, snif. (‘A`)

Raidoulta tallessa on vielä hattu plus vyö ja 'rintaliivit' ihan vaan sen takia, että ne olivat eri paikassa. Muuten asu viittoineen päivineen lensi roskiin ja olen hyvin iloinen, että asusta on olemassa kaksi todella hyvää kuvaa, jotka saavat huononkin asun näyttämään kohtuulliselta. Jälleen olisin voinut säästää tulevaisuuden asuja varten, mutta pfff- mitä turhaa.

Bebessä käytetty Persona 3 poikien koulupuku #1 lensi pois jo sillä verukkeella, että takki ja housut on tehny uusiksi. Miksi siis säästää vanhaa kakkaa? Cielon vanhan versionkin heitin pois uuden valmistuttua.

Avenge meeeee….. (isamu)
Raidou (viitta oli vain violetti-musta läjä)
Persona 3 osa yksi
Voin sanoa tämän perkkauksen jälkeen oloni tuntuvat kevyemmältä ja huojentuneemmalta. Rekissä on taas hetkeksi tilaa uusille asuille eikä minun enää ikinä tarvitse kauhistella lähietäisyydeltä näiden asujen hirveyttä. Kellarista PLUS omilta kämpiltäni lähti myös järkyttävä läjä turhaa kangasta pois, joten kaapeissa on muutenkin enemmän tilaa. Pitäisi vielä jaksaa käydä oma häkkikomero siivoamassa...

 Koska olen kuitenkin taloudellinen perheenemäntä niin ratkoin asuista irti kaiken, minkä vain koin hyödylliseksi säilyttää. Näihin kuuluivat mm. nepparit, napit ja vetoketjut.


Hermeksen siipien kiinnitys-mekanismit
Laskeskelin eräs päivä tuota minun "Tekemäni Cosplay-asut" listaa ja huomasin, että kappas keppanaa jos lasken Ranuin (ensimmäisen asuni) mukaan niin seuraava pukuni tulee olemaan viideskymmenes. Jestas! Jos taas lasketaan mukaan asut jotka olen tehnyt kahdesti (Ryoji, Cielo) niin luku on jo mennyt rikki. Toki se on myös vähän surullista koska asuni ovat niin usein vähän herpa derp linjalla, mutta positiivisuuden nimeen aion kuitenkin juhlistaa sitä ainakin mielessäni. Yksi uusi asu kesälle on jo tulilla, mutta siitä lisää myöhemmin. (*ω)

Ottakaa vielä pari kuvaa roskiin menneistä ystävistämme (ja huomasin että oho tulipa Megaten painotteista)

Niin uljas, niin ruma. Kuvaaja: Mika Valtonen
Kuvaaja: Rianka
Kuvaaja: Rianka
En tiedä kuvaajaa yhyy
Nyt kun menneisyyden haamuja on jätetty taakse niin voi hyvillä mielin väkertää lisää. Katsotaan, mitä tapahtuu. (/^▽^)/

- Woodi

2 kommenttia:

  1. 50 cossia on aikamoinen saavutus! :D Ja aika jännä kun tässä juuri itsekin suoritti suursiivoista ja tyhjensi 2/3 cosseista menemään, muutamat varmaan myyn tai annan pois. Mut anygays musta noi on kaikki hienoja cosseja /o/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos (◡‿◡✿) Tulee ihan fiilis että seuraavan asun pitäisi olla joku sikahieno tämän kunniaksi, mutta saa nähdä :,D Keväällä usein ihmiset riehaatuu siivoamaan, ehkä kun on valoisampaa niin energiaa on enemmän? Mut oot aika rankalla kädellä karsinu kin noin monta on lähdössä pois huh huh!

      Poista