torstai 1. toukokuuta 2014

WIP Kuvia Vapun Kunniaksi

Hyvää Vappua! Täällä missä itse olen, on kinoksia. Etelässä taitaa olla vähän vehreämpää?

Halusin sopivasti yhden merkinnän Vapulle ja päätin, että laitan tähän vähän (tai siis kohtuullisen paljon) WIP kuvia, mitä olen nyt valon määrän kasvaessa saanut otettua oikein innolla. ( ´∀`) 

Cosvisioniin meno sai yhdessä välissä siunauksen, mutta nyt se on taas aika vaakalaudalla. Näillä näkymin päätän lähtemisestäni vasta perjantai-aamuna, koska tällä hetkellä olen vain äärimmäisen ristiriitaisissa tunnelmissa. Joskus vain toivoo, että joku muu päättäisi asioista puolestani (tai lahjoittaisi rahaa junaan yhy) Jos Cosvisioniin en pääse, niin saan kolme uutta asua valmiiksi Desuconiin, missä on toisaalta aina oma hohtonsa.

Asut ovat kuitenkin siinä kunnossa, että mahdollisesti saisin molemmat valmiiksi jo Cosvisioniin. Ottakaa vähän kuvia ja läpinää!

Naomi on vähän jäänyt junnaamaan, koska asioiden on pitänyt antaa kuivua eikä työskentely ole ollut sen takia kovin tehokasta. Asuun tulevat putkilot näyttävät cokis-tölkki osistaan hyviltä, mutta puolikkaista styrox-palloista tehdyt päädyt eivät ole yhtä kauniita. Olen vain huono ja kärsimätön saamaan aikaan hyvin sileää pintaa. Plöö. (;´Д`)

Pötkö jonka osat ei ole vielä kiinni toisissaan yms.
Pohjat ja kannet
Naomissa ei kuitenkaan ole ihan hirveästi tekemistä enää (katsotaan niin päädyn tekemään asua itku kurkussa viimeisenä yönä) joten en ole hirveän tuskissani asian kanssa. Ja jos se ei satu valmistumaan, niin voi voi! ╮(─▽─)╭

Sphintuksen tekeminen taas on edennyt vähän parempaa vauhtia, koska siinä on niin paljon pienempää tilpehööriä joita voi tehdä erillään muista osista. Käärme on valmis, jos päätän olla tyytyväinen vatsan maalaukseen. Maali ei ole pysynyt softiksessa ja se on lohkeillut ja kulunut pikkuhiljaa pois. Se toisaalta näyttää tosi kivalta, joten saatan pitää sen sellaisena. Jos en, niin uutta ja erilaista maalia vaan pintaan.

 

Le snake
Käärme on kiva. Sain tehdä yhtä sun toista ihan tysin uutta asiaa ja lopputulos on aika jepa. Vielä kun saisi sen kunnolla kiertymään kaulan ympärille! Kaveri meinaa olla vähän jäykkis. Sphintuksen hiuspantaa ei oikein missään ole nähty tosi läheltä ja siinä halusin vähän sooloilla. Sauva on myös tullut aloitettua ja luokka-asteen rintamerkki tehty loppuun.

Hiuspanta (joka on sisältä aika ruma)
Sauva ja pallonen pohjamaalattuna
Rintamerkki
Puvun ompeluosiot ovat olleet ihan kivaa vaihtelua, koska ne lähinnä koostuvat muodottomasta koulukaavusta ja allaolevasta valkoisesta rätistä. Eniten aikaa vei valkoisen rätin mustan reunan silmäkuviointi. Alla oleva rätti nyt ei hirveästi näy tuon koulupuvun alta, mutta minkäs teet? Jos vaikka haluaisin ottaa kuvia ilman koulupukua joskus jossain shootissa? Ihomaalia nyt pitäisi läträtä paljon enemmän, mutta oletettavasti olisi sen arvoista koska oh jaksoin tehdä jopa alla olevan vaatteen. (」゚ロ゚)」


 

Valkoisen kauluksen tein vasta näiden sovittelemisten jälkeen, jonka takia sitä ei vielä kuvassa ole. Kuten näkyy, aluupuvusta näkyy juuri ja juuri keskimmäinen silmä, mutta se on pelin henki! Kaavustakin tuli yllättävän kiva muodottomuudestaan huolimatta. Tässä vielä pari kuvaa tuosta loppuun tehdystä kaavun kauluksesta. Ikävä kyllä aluupukua en jaksanut näihin kuviin laittaa päälleni. Toinen kuva on otettu peilin kautta, joten merkki on väärällä puolella.

 

Olen myös tekeillyt Verdeen pari juttua, mutta ehkä laitan niistä sitten tarkemmin kun saan muutakin tehtyä kyseiseen asuun ja kunhan Desu lähenee. Ilokseni saan ilmoittaa, että sain kaverin puhuttua ympäri itselleni pariksi kyseiselle hahmolle. (/^▽^)/

Ettäpä tämmöistä tällä kertaa! 

- Woodi

2 kommenttia:

  1. That snake. much cool. such awesome. wow.

    Se oikeesti on tosi siisti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kiitoksia vaan :D Toivottavasti se saa paljon rakkautta osakseen

      Poista